Wat:
Ja je leest het goed! Kevin Langeree gaat het allereerste NK bodydraggen organiseren. Dit zal het eerste kite event worden zonder board. Je hoeft zoals je weet geen pro te zijn om te kunnen bodydraggen dus zelfs jij kan kans maken op deze felbegeerde titel Bodydragger Nederlands Kampioen 2018. We kunnen je verzekeren dat je naar huis gaat met pijn in je buik van het lachen. Wil jij kans maken op de titel schrijf je dan nu gelijk in.

Wanneer:
Het evenement vindt plaats in het weekend. Het windvenster loopt van 1 juni tot 22 juli 2018. Mocht het evenement dan nog niet hebben plaatsgevonden, heropenen we het windvenster vanaf 1 september tot 27 september 2018.

Waar:
The Spot, Zandvoort

Blijf op de hoogte
Meer informatie over het evenement volgt snel, blijf op de hoogte via de facebook pagina en volg het evenement ook op instagram @nkbodydraggen

Inschrijving
Verzeker jezelf van een plekje door je tijdig in te schrijven; het aantal startplekken is beperkt! De deadline hiervoor is 1 juni, maar vol = vol!
Kosten voor deelname zijn: 35,-.

Wanneer het NK niet doorgaat
Indien het NK niet gevaren kan worden in 1 van de afroepweekenden wordt het complete inschrijfgeld terug op je rekening overgemaakt.

FOLLOW KEVIN LANGEREE

facebook  twitter  vimeo  youtube

website powered by

adnb          nilles