Wat:
Ja je leest het goed! Kevin Langeree gaat het allereerste NK bodydraggen organiseren. Dit zal het eerste kite event worden zonder board. Je hoeft zoals je weet geen pro te zijn om te kunnen bodydraggen dus zelfs jij kan kans maken op deze felbegeerde titel Bodydragger Nederlands Kampioen 2019. We kunnen je verzekeren dat je naar huis gaat met pijn in je buik van het lachen. Wil jij kans maken op de titel schrijf je dan nu gelijk in.

Wanneer:
Het evenement vindt plaats in het weekend. Het windraam is geopend op: 1&2 juni, 15&16 juni, 22&23 juni en 6&7 juli. Helaas heeft het NKbodydraggen niet plaats kunnen vinden in één van de bovengenoemde afroepweekenden dus gaan we het windraam verruimen met de volgende weekenden: 

De volgende 3 afroepweekenden worden dus toegevoegd aan het windraam!!

·         24 & 25 augustus

·         31 augustus & 1 september

·         7 & 8 september

Afroep voor deze weekenden is 48 uur van te voren dus zorg dat je de social media kanalen in de gaten houdt. 

Waar:
The Spot, Zandvoort

Blijf op de hoogte
Meer informatie over het evenement volgt snel, blijf op de hoogte via de facebook pagina en volg het evenement ook op instagram @nkbodydraggen

Inschrijving
Verzeker jezelf van een plekje door je tijdig in te schrijven; het aantal startplekken is beperkt! De deadline hiervoor is 1 juni, maar vol = vol!
Kosten voor deelname zijn: 35,-.

Wereldrecordpoging: Snelste bodydragger ooit
Tijdens het evenement doen we ook een gooi naar het wereldrecord: ‘de hoogste snelheid ooit ‘al bodydraggend’ gehaald. Neem jij het op tegen de andere deelnemers waaronder Kevin Langeree? Word jij de snelste bodydragger ooit gemeten en neem jij deze titel mee naar huis? wacht dan niet langer, en schrijf je nu in!

Wanneer het NK niet doorgaat
Indien het NK niet gevaren kan worden in 1 van de afroepweekenden wordt het complete inschrijfgeld terug op je rekening overgemaakt.

[contact-form-7 id=”673″ title=”NK Bodydraggen 2018″]

FOLLOW KEVIN LANGEREE

facebook  twitter  vimeo  youtube

website powered by

adnb          nilles